طراحی وب سایت بدون قطعی روی سرورهای داخلی و خارجی بصورت همزمان
طراحی وب سایت بدون قطع شدن | طراحی وب سایت در بستر اینترانت | طراحی وب سایت در بستر اینترنت ملی | طراحی وب سایت در بستر اینترنت بین الملل
سوالی که امروزه و پس از اتفاقات مرتبط با افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ و قطع چندین روزه اینترنت بین الملل مطرح می شود این است که ” چطور می شود حتی با مسدود شدن دسترسی اینترنت همچنان یک وب سایت یا اپلیکیشن بدون قطع شدن و آماده به کار داشته باشیم؟” و آیا طراحی وب سایت در بستر اینترانت یا اینترنت ملی برای همه نوع کسب و کار مقدور است؟
در ابتدای همین مقاله باید بگوییم بله! تمامی وب سایت هایی که توسط گروه فنی مهندسی دیمن ارتباط طراحی و پیاده سازی می شوند قابلیت سرویس دهی در مواقع قطع بودن اینترنت بین الملل را دارا هستند.
مسئله ی مهم و کلیدی در پیاده سازی وب سایت ها و اپلیکیشن ها، پایداری و پاسخگویی همیشگی سرویس های تحت وب است.
اینکه بتوانیم از بسترهای مختلف سخت افزاری و نرم افزاری به نحوی استفاده کنیم که بتوانند در صورت از دسترس خارج شدن یکی از اجزاء خللی در سرویس دهی به کاربران و مخاطبان بوجود نیاید وجه تمایز هر کسب و کار با رقبای آن ها است.
بنابراین اگر بتوان در صورت ازدسترس خارج شدن یکی از سرویس ها یا اختلال پیش بینی نشده ای در برهه ای از زمان، بواسطه سایر بخش های جایگزین و آماده به کار به سرویس دهی به نحو احسن ادامه دهیم، برگ برنده ما خواهد بود.
در طراحی وب سایت ها و اپلیکیشن ها انتخاب سرور و سرویس دهنده ی هاستینگ با کیفیت یکی از اصلی ترین و مهمترین نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
اینترانت چیست ؟ طراحی وب سایت در بستر اینترانت چه مزایایی دارد؟
چطور یک وب سایت بدون مشکلات عدم دسترسی در مواقع قطع اینترنت بین الملل داشته باشیم ؟
اینترانت یا اینترنت ملی پروژه ای است که ایدهٔ اولیهٔ این شبکه در سال ۱۳۸۴ در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تحت عنوان «اینترنت ملی» و «شبکهٔ ملی اینترنت» طرح شد و مراحل مطالعاتی آن در دولت نهم انجام شد.
در سال ۱۳۸۹ با عنوان «شبکهٔ ملی اطلاعات» در قانون برنامه پنجم توسعه گنجانده شد و طبق قانون برنامه بنا بر آن بود که این شبکه تا پایان این برنامه، سال ۱۳۹۵، کامل گردد.
تا پایان دولت دهم ضمن اصلاحاتی در طراحی، مرحله آزمایشی و پایلوت آن انجام شد. در دولت یازدهم، پس از تعیین الزامات این شبکه توسط شورای عالی فضای مجازی، نسخه اولیه آن افتتاح شد که شامل مرکز تبادل ترافیک داده زیرساخت و کارساز نام دامنه ملی میشود و امکان تفکیک ترافیک داخلی و خارجی شبکه را فراهم میکند، تا رشد تولید محتوای داخلی و استفاده بیشتر از ترافیک داخلی صورت پذیرد و هزینههای ترافیک کاهش پیدا کند و سرعت افزایش پیدا کند.
بنابراین استفاده از سرورهایی که بصورت همزمان در بستر اینترنت ملی (اینترانت) و اینترنت بین الملل سرویس دهی می کنند، امری هوشمندانه و آینده نگرانه است.
گروه فنی مهندسی دیمن ارتباط می کوشد تا با استفاده از آخرین و به روز ترین تکنولوژی های در دسترس، بتواند وب سایت هایی همواره در دسترس، بدون قطعی در بستر همزمان اینترنت ملی یا اینترانت و اینترنت بین الملل راه اندازی و اجرا کند.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)